Vejinovic geniet van training in Kuip: "Fantastisch"

28 juni 2015, 15:02

Marko Vejinovic genoot met volle teugen van zijn eerste training als Feyenoorder. De eerste oefensessie van het nieuwe seizoen vond plaats in de Kuip, met zo'n tienduizend enthousiaste fans op de tribune.

Vejinovic voelde 'gezonde spanning' in zijn lijf toen hij zich in de Kuip meldde voor de eerste training, geeft hij toe op de website van de Rotterdamse club. "Ik had er vooral enorm veel zin in. Het was fantastisch om het veld te betreden en zoveel mensen op de tribunes te zien", zegt de van Vitesse overgenomen middenvelder.

Over zijn eerste dagen als Feyenoorder is Vejinovic (25) enthousiast. "Ik ben uitstekend opgevangen door de club en mijn nieuwe ploeggenoten, het kon eigenlijk niet beter. Nu kijk ik uit naar de komende tijd, naar de trainingen en wedstrijden van de voorbereiding. Ik ga mijn stinkende best doen om mezelf te bewijzen."

Coach Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord liet tijdens zijn perspraatje weten blij te zijn met de komst van de middenvelder. "Hij is een heel begaafde speler, een goede aanvulling voor onze middenlinie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen