Emmen in EL-sfeer: "Ontvangen fans met open armen"

30 juni 2015, 10:20

De JENS Vesting in Emmen is donderdag het decor voor de Europa League-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Ferencváros. Omdat de eigen Adelaarshorst verbouwd wordt, wijkt de ploeg uit Deventer uit naar het stadion van de Drentse club. Ze zijn van harte welkom in Emmen, benadrukt burgemeester Cees Bijl.

In De Stentor laat Bijl weten uit te kijken naar het Europese duel van de Eagles. "Ons vertrekpunt is dat we als Emmen een gastvrije gemeente willen zijn. We ontvangen de fans met open armen", laat hij weten.

Emmen benadert de wedstrijd op dezelfde manier als thuiswedstrijden van de 'eigen' FC. "We hanteren de normale veiligheidsmaatregelen die we voor een voetbalwedstrijd nemen. Al zit het stadion nu wel voller dan in de meeste thuiswedstrijden van Emmen. Natuurlijk komen er nu veel fans van buiten Emmen, maar we hebben als politie geen indicatie dat we de organisatie rondom de wedstrijd anders moeten doen." Toch plaatst hij een kanttekening. "Mochten we signalen krijgen dat we extra maatregelen moeten nemen, dan doen we dat."

Opvallend genoeg is de EL-wedstrijd, die donderdag om 20.00 uur begint, niet uitverkocht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen