Werder is duidelijk: "Elia speelt bij ons geen rol meer"

1 juli 2015, 14:18

Werder Bremen hoopt Eljero Elia nog deze transferperiode te kunnen slijten. Na een half jaar op huurbasis bij Southampton moet de aanvaller zich weer melden in Bremen, maar de Duitse club zit niet op hem te wachten. Elia mag vertrekken, zo benadrukte technisch directeur Thomas Eichin woensdag.

"Het is duidelijk dat we voor hem een oplossing proberen te vinden. Eljero speelt bij ons geen rol meer", citeert onder meer De Telegraaf de beleidsmaker van Werder Bremen. Het contract van Elia bij de Duitse club loopt nog één jaar door, tot de zomer van 2016. Southampton had de optie om de aanvaller na zijn huurperiode definitief over te nemen, maar daar stond een vastgestelde transfersom van 5,5 miljoen euro tegenover. Dat vond de ploeg van manager Ronald Koeman te gortig, maar naar verluidt zijn beide clubs nog wel in gesprek over een lagere transfersom. Voor Southampton scoorde Elia twee keer in zeventien wedstrijden.

Eerder speelde Elia voor ADO Den Haag, FC Twente, Hamburger SV en Juventus. De rappe aanvaller was in 2010 als invaller belangrijk voor het Nederlands elftal op het succesvol verlopen WK in Zuid-Afrika.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen