'Zenit stopt met Wijnaldum, Brands mogelijk naar Qatar'

9 juli 2015, 23:46

Zenit St. Petersburg heeft zich voorlopig teruggetrokken in de strijd om Georginio Wijnaldum. De kampioen van Rusland bracht onlangs een bod uit op de aanvoerder van PSV, maar pakt niet door met het realiseren van de komst van de Oranje-international. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Dat betekent dat Newcastle United een concurrent minder heeft in het gevecht om Wijnaldum. De Premier League-club deed al een bod tussen de 15 en 20 miljoen euro en dat komt al aardig in de buurt van het bedrag dat PSV op tafel wil zien voor de aanvoerder, die momenteel met de selectie mee is op trainingskamp. Ook Everton heeft belangstelling in de dynamische middenvelder.

Ondertussen is PSV hard bezig met het aantrekken van Maxime Lestienne. De Belgische flankspeler staat op het punt om de selectie van de regerend landskampioen te versterken, maar de transfer is afhankelijk van een krabbel van de eigenaar van de club Al-Arabi. Mogelijk moet technisch manager Marcel Brands komend weekend persoonlijk naar Qatar reizen om het in orde te maken.

Brands hoort vrijdag of het nodig is om naar de oliestaat af te reizen. Mikkel Beck, de zaakwaarnemer van Lestienne, is er overigens voor 100 procent van overtuigd dat zijn cliënt komend seizoen voor PSV zal spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen