Lestienne is eindelijk PSV'er: "Het is een grote club"

12 juli 2015, 11:59   Bijgewerkt: 12 juli 2015, 12:39

Het duurde even voordat het in kannen en kruiken was, maar Maxime Lestienne is komend seizoen definitief speler van PSV. De Belgische flankspeler wordt voor één seizoen gehuurd van Al-Arabi, een club uit Qatar. Mogelijk wordt hij volgend jaar definitief overgenomen, aangezien er een optie tot koop bedongen is in de huurovereenkomst. Lestienne kijkt uit naar zijn dienstverband bij PSV.

Lestienne is op weg naar Frankrijk en zal snel arriveren op het trainingskamp van PSV. De Belg voelt zich goed bij zijn nieuwe uitdaging en kan naar eigen zeggen niet wachten om in het Philips Stadion te mogen spelen. "PSV is een grote club. Ik kom hier naar toe met een erg goed gevoel omdat ik al met de trainer heb gesproken", zegt de aanwinst van de Eindhovense club tegen PSV TV.

Voor Lestienne betekent zijn overstap naar PSV dat hij Champions League-voetbal mag spelen. Daar kijkt hij ontzettend naar uit. "Ieder kind droomt ervan om Champions League te spelen en als ik daar mag spelen, ga ik ervan genieten", aldus de 23-jarige Belg, die eerder speelde voor Excelsior Moeskroen, Club Brugge en Genoa.

De Belg hoopt bij PSV te gaan spelen met rugnummer zestien, het nummer dat hij ook bij zijn vorige clubs droeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen