'Voorlopig geen nieuwe spelers meer bij FC Twente'

14 juli 2015, 09:34

Bruno Uvini is voorlopig de laatste aanwinst van FC Twente in deze zomer. Het geld bij de Tukkers is op, meldt TC Tubantia. Uvini wordt voor één seizoen gehuurd van Napoli, met optie tot koop. De Braziliaan was de tweede verrijking voor de selectie, na de Griekse verdediger Giorgos Kosiktas.

Uvini en Kosiktas moeten bij FC Twente de opvolgers worden van verdedigers Andreas Bjelland en Cuco Martina, die vertrokken zijn naar respectievelijk Brentford en Southampton. Daarnaast is de club uit Enschede onder meer spits Luc Castaignos kwijtgeraakt, evenals verdediger Darryl Lachman. Door het vertrek van Castaignos zit FC Twente krap in de spitsen, maar geld voor een nieuwe aanvaller is er voorlopig niet.

FC Twente kampt met grote financiële problemen en kreeg daarvoor het afgelopen seizoen al twee keer een punt in mindering. Mogelijk moet het later deze zomer nog één of meerdere spelers verkopen, liet directeur Ted van Leeuwen vorige week weten. "We moeten een bedrag ophalen aan transfergelden en een bedrag bezuinigen aan salarissen. Nou, we zijn er bijna. De noodzaak om spelers weg te doen neemt af", zei hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen