'Mooi partnership' met gokbedrijf lonkt voor Feyenoord

19 juli 2015, 19:57

Commercieel directeur Mark Koevermans voorziet mooie tijden voor Feyenoord. Hij rekent erop dat de Rotterdammers medio 2016, als online betting toegestaan wordt in Nederland, een lucratieve deal gaan sluiten. "Er ligt een mooi partnership in het verschiet", verklapt hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Feyenoord is volgens Koevermans al geruime tijd in gesprek met bedrijven uit de gokwereld. Het wachten is nu tot het moment dat deze branche in Nederland officieel groen licht krijgt. "Het loopt iedere keer vertraging op", weet de Feyenoord-directeur. "We volgen de markt nog steeds heel intensief en praten met veel partijen. Dat ziet er positief uit. Er zitten Engelse en andere buitenlandse partijen bij en die willen graag in Nederland actief worden. Ik denk dat we een mooie partner zullen krijgen. Dan gaat het om het online wedden op wedstrijden en bijvoorbeeld een online casino voor onze supporters met weddenschappen over Feyenoord."

Bedragen zoals in het buitenland betaald worden voor sponsordeals, verwacht Feyenoord niet te ontvangen. "Dat is achterhaald. Voor shirtsponsorships is Nederland een te klein land en een te kleine markt voor de totale gokomvang. Vooral als je nu kijkt hoe de eredivisie in het buitenland wordt uitgezonden. Desodanks ligt er een mooi partnership in het verschiet. We verwachten halverwege 2016 met goed nieuws te kunnen komen."

Koevermans, zelf een voormalig toptennisser, had nog meer goed nieuws over Feyenoord te melden: "We gaan over de 32.000 seizoenkaarten heen. Dat is een record. Het betekent wel minder kaarten in de losse verkoop en daarom stoppen we met de halve seizoenkaart. Op alle facetten hebben we een mooie groei weten te bewerkstelligen en daarom is ook de begroting naar vijftig miljoen gegaan", laat hij weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen