'Feyenoord verkoopt Jean-Paul Boëtius aan Basel'

2 augustus 2015, 12:16   Bijgewerkt: 2 augustus 2015, 12:34

Aan de periode van Jean-Paul Boëtius bij Feyenoord lijkt snel een einde te komen. De 21-jarige vleugelaanvaller staat op het punt om een contract te tekenen bij FC Basel. Zijn Rotterdamse werkgever heeft bijna overeenstemming bereikt met de kampioen van Zwitserland over de transfer, waarmee volgens Voetbal International ongeveer 2,5 miljoen euro gemoeid zal zijn.

Het was al duidelijk dat Boëtius in gesprek was met een buitenlandse club en nu is dus aan het licht gekomen dat het gaat om Basel. Er waren echter meer kapers op de kust voor de Feyenoorder. Onder meer vanuit Engeland en Italië was er belangstelling voor de vleugelaanvaller. Bij Basel kan hij zich opmaken voor Champions League-voetbal.

Boëtius kende op 28 oktober 2012 een droomdebuut voor Feyenoord, toen hij in De Klassieker tegen Ajax (2-2) tot scoren wist te komen. Na een knappe doorbraak stagneerde zijn ontwikkeling echter. Vooral vorig seizoen liep uit op een bittere teleurstelling, gaf de speler ook toe bij AD Sportwereld. "Ik realiseer mij dat afgelopen seizoen zwaar teleurstellend was als je naar de cijfers kijkt. Nog zo'n seizoen is onacceptabel. Dat gaat ook niet gebeuren", sprak hij.

Mocht Boëtius deze zomer daadwerkelijk vertrekken bij Feyenoord, dan zou de Rotterdamse club doorschakelen naar Eljero Elia. Ook de namen van Oussama Assaidi (Al-Ahli) en Zakaria Labyad (Sporting Lissabon) zingen volgens VI rond in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen