Bayern klopt AC Milan, Guardiola boos op De Jong

4 augustus 2015, 23:27

Bayern München heeft zonder al te veel problemen AC Milan opzij gezet op de Audi Cup, een toernooi waaraan ook Real Madrid en Tottenham Hotspur deelnemen. De Duitse kampioen klopte de Italianen met 3-0, maar toch was coach Pep Guardiola niet alleen maar blij na afloop. De oefenmeester liet zich in de rust gaan tegen Milan-captain Nigel de Jong.

De Jong schoffelde in de twintigste minuut Joshua Kimmich van Bayern onderuit, waarna Kimmich het veld geblesseerd moest verlaten. In de rust ging Guardiola verhaal halen bij De Jong, en liet hij in woord en gebaar zijn onvrede aan het adres van de Nederlander blijken.

Zo ontevreden als de Spaanse coach was over De Jong, zo blij zal hij zijn met optreden van zijn team. Bayern, zonder Arjen Robben, had geen kind aan de Italiaanse club. Juan Bernat scoorde voor de doelwissel, Mario Götze en Robert Lewandowski, die geweldig raak volleerde, bepaalden de eindstand op 3-0. Daardoor speelt Bayern morgen de finale van het toernooi tegen Real Madrid, dat eerder vanavond Tottenham versloeg. AC Milan en The Spurs spelen de troostfinale 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen