Bosz zag Willem II: "Leek of tegenstander heel slecht was"

7 augustus 2015, 13:08

Vitesse begint de competitie zondag met een uitwedstrijd tegen Willem II. Dat kan een lastige klus worden, want de Tilburgers lijken over een prima selectie te beschikken. Trainer Peter Bosz van Vitesse heeft de ploeg van collega Jurgen Streppel aan het werk gezien en was onder de indruk.

Bosz ziet overeenkomsten tussen Vitesse en Willem II, laat hij weten op de website van zijn club. "Hun speelstijl is zeker te vergelijken met die van ons. Ook zij willen voetballen, spelen naar voren toe en zetten vroeg druk. Het is aantrekkelijk om te zien. Ik heb ze de laatste wedstrijd tegen Sivasspor gezien. Daarin leek het of de tegenstander heel slecht was, maar dat kan ook omdat Willem II goed was", zegt de oud-middenvelder.

Vitesse werd donderdag uitgeschakeld in Europa, Southampton was duidelijk te sterk. Daarvan moet zijn team leren, vindt Bosz. "We gaan de wedstrijd tegen Southampton zeker nog analyseren met de spelers en dat doortrekken naar de tegenstander van zondag. Ik vond dat de groep reeël naar de uitschakeling heeft gekeken. Het was een combinatie van teleurstelling en berusting. Het is gebeurd, zondag wacht Willem II."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen