Heracles heeft geen kind aan NEC in vernieuwd stadion

Ger
16 augustus 2015, 20:51

Heracles heeft de opening van het verbouwde Polman Stadion ingeluid met een klinkende zege. Ondanks veel slordigheden in de passing was het een aantrekkelijke wedstrijd. Zeker na rust had de thuisploeg geen kind aan de Nijmegenaren en bepaalde het de eindstand op 3-0.

Polman Stadion

Polman Stadion

Al vrij vroeg in de wedstrijd was het raak: Oussama Tannane krulde een vrije trap van ruim 30 meter tegen de touwen. Toch was het minder spectaculair dan het klinkt. NEC-doelman Hannes Halldórsson had de inzet van Tannane moeten pakken, maar reageerde veel te laat. Ook bij de tweede goal van Heracles oogde hij onzeker. De Noorse keeper keerde een inzet maar half, waarna Thomas Bruns zijn ploeg van dichtbij op 2-0 kon zetten.

Anthony Limbombe, de Belgische smaakmaker in dienst van NEC, kon ook geen vuist maken op het veld in Almelo. Hij werd hard aangepakt op de juiste momenten, en was in de tweede helft vrijwel onzichtbaar. De thuisploeg bleef zoeken naar kansen om de voorsprong uit te bouwen. Uiteindelijk bepaalde Wout Weghorst de eindstand op 3-0, hij mikte de bal oog in oog met Halldórsson kalm in de hoek. Het feestje was compleet in het vernieuwde Polman Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen