Benzema maakt op Twitter einde aan geruchten

Jw
24 augustus 2015, 18:46

Over iets meer dan een week sluit de transfermarkt in Europa. Dat betekent dat de geruchtenmachine tot die tijd op volle toeren zal draaien. Arsenal zou volgens diverse Engelse tabloids in de race zijn voor Karim Benzema, maar de spits van Real Madrid heeft die geruchten maandagavond ontkent op Twitter.

Arsenal zou zelfs van plan zijn een privévliegtuig naar Madrid te sturen om Benzema op te halen. Mocht dat gerucht al waar zijn, dan lijkt het weinig zin te hebben. Benzema schrijft op zijn Twitter-account: "Voor alle clowns die mijn fans allerlei geruchten proberen wijs te maken: dit is mijn thuis!". Hij voegde daarbij een foto van hem zittend in de kleedkamer van Real Madrid.  

Benzema is net als Arsenal-coach Arsene Wenger een Fransman, wat een mogelijke werkrelatie tussen de twee natuurlijk wel in het voordeel zou werken. Maar de 27-jarige international is dus niet van plan Santiago Bernabéu te verlaten. Benzema werkte de afgelopen drie weken aan zijn herstel van een spierblessure, maar is bijna weer fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen