PSV treft Manchester United, CSKA Moskou en Wolfsburg

27 augustus 2015, 18:49   Bijgewerkt: 27 augustus 2015, 19:10

De loting voor de Champions League heeft PSV loodzware tegenstanders opgeleverd. Zo keert Memphis Depay terug op het oude nest. PSV zag vandaag (donderdag) bij de loting voor het miljoenenbal namelijk Manchester United uit de koker rollen. PSV is in Groep B ook gekoppeld aan CSKA Moskou en het sterke VfL Wolfsburg.

PSV zat in pot 1 en had zodoende de kans om enkele echte grootmachten te ontlopen. Dat gebeurde niet. Bij de loting rolde het Manchester United van Louis van Gaal als eerste tegenstander uit de koker en dus mogen de Eindhovenaren behoorlijk aan de bak in het miljoenenbal. Voor Memphis is het duel natuurlijk bijzonder, omdat hij afgelopen zomer de deur in het Philips Stadion achter zich dichttrok.

Ook de andere twee tegenstanders van PSV zijn behoorlijk pittig. Als derde kwam het Russische CSKA Moskou op de proppen, waarna het doemscenario zich voltrok met de laatste tegenstander. In pot 4 zitten de 'mindere' ploegen, maar ook enkele gerenommeerde teams. Eén van de beste teams van die pot was VfL Wolfsburg en uitgerekend de Duitse grootmacht werd als laatste team ingedeeld in de groep van PSV. Daardoor zal ook Bas Dost dit seizoen in Eindhoven te bewonderen zijn. 

Groep B

PSV

Manchester United

CSKA Moskou

VfL Wolfsburg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen