Guardado is terug: "Kan minuten maken tegen Ajax"

2 oktober 2015, 14:52

Met een kleine slag om de arm kan gesteld worden dat Andrés Guardado komende zondag voor PSV kan opdraven in de topper tegen Ajax in de Amsterdam Arena. De Mexicaanse middenvelder is razendsnel hersteld van zijn enkelblessure en verbaast vriend en vijand met zijn snelle terugkeer.

"Het probleem ligt nu achter me. Als het aan mij ligt kan ik minuten maken tegen Ajax. Maar het ligt aan de trainer en de medische staf", zegt Guardado via het officiële videokanaal van PSV. De Mexicaanse international heeft vrijdag volledig meegetraind met de Eindhovenaren. "Het gaat heel voortvarend. Hij heeft meegetraind en dat ging goed. Het is even afwachten wat de reactie morgen is, maar als het trainen met de groep geen problemen oplevert, is hij inzetbaar tegen Ajax", stelt trainer Phillip Cocu.

Mocht Guardado daadwerkelijk in actie kunnen komen, dan is het risico op een terugval niet groot. "Gelukkig zijn er voorbeelden van spelers die zich wat sneller herstellen dan anderen. Hij heeft vanaf het eerste moment de overtuiging gehad dat hij deze wedstrijd zou halen en hij kent zijn lichaam zelf natuurlijk het beste van iedereen. Andrés is er dag en nacht mee bezig geweest en wij hebben tegelijkertijd alle stappen genomen die we met geblesseerde spelers normaal gesproken ook nemen. Dat is allemaal goed gegaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen