Klaassen: "Niet weer in zelfde val lopen tegen PSV"

3 oktober 2015, 15:29

Vorig seizoen sloeg PSV in de topper tegen Ajax in de omschakeling toe in de ArenA en zegevierde daardoor met 1-3. Ajax-aanvoerder Davy Klaassen denkt niet dat eenzelfde scenario zich zondag ook zal voltrekken. Hij stelt dat de Amsterdammers geleerd hebben van die wedstrijd.

"Daar hebben we het veel over gehad. We moeten zorgen dat we niet weer in dezelfde val gaan lopen. Dat is precies wat PSV wil. Dat moeten we zien te voorkomen. Daarnaast moeten we gewoon van onze eigen kracht uitgaan", vertelt hij op de clubwebsite.

De seizoensstart van Ajax is veel beter dan die van PSV. Als de thuisclub zondag wint, bedraagt de achterstand van PSV al acht punten. "Ik had niet verwacht dat ze punten zouden verspelen in die wedstrijden waarin ze dat nu wel hebben gedaan", zegt Klaassen. "Ik weet niet waar het aan ligt, ik heb niet elke wedstrijd van ze gezien. Ik kijk sommige wedstrijden wel live en dan ben ik blij als een concurrent niet wint. Dat is logisch. Maar het is nog vroeg in het seizoen. Wij hebben ook weleens zoveel punten achter gestaan, dus er is nog weinig van te zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen