AZ sluit tegen Twente heerlijke week in stijl af

Jw
4 oktober 2015, 19:07   Bijgewerkt: 4 oktober 2015, 19:23

AZ heeft vanmiddag in eigen huis een eenvoudige overwinning geboekt op FC Twente. De bezoekers kwamen er in Alkmaar geen moment aan te pas en keerden onverrichter zake weer naar huis: 3-1. Twee doelpunten van Vincent Janssen en eentje van Guus Hupperts deden de Tukkers de das om. Hakim Ziyech deed op geweldige wijze wat terug voor Twente, dat door de nederlaag in de onderste regionen van de Eredivisie blijft rondwaren. De thuisploeg heeft door de zege weer zicht op het linkerrijtje.

Normaal gesproken komt AZ niet best voor de dag na een Europese confrontatie. Vanmiddag was er bij de thuisploeg echter niets van te merken dat het donderdag tot het gaatje heeft moeten gaan om de drie punten veilig te stellen. AZ was vanaf het eerste fluitsignaal heer en meester en de ploeg van John van den Brom had Twente voor rust al pijn moeten doen. Maar Janssen was tot drie keer toe ongelukkig in de afronding en ook Dabney dos Santos kon het net niet vinden.

De bezoekers lieten het allemaal over zich heenkomen en bleken niet in staat om de wedstrijd nog om te draaien. Het was helemaal gedaan toen Hupperts tien minuten voor tijd geen strobreed in de weg werd gelegd en vanaf randje zestien Drommel met een schot in de verre hoek kansloos liet. Twente deed even later via een geweldige uithaal in de kruising van Ziyech nog wel wat terug, maar spannend werd het niet meer in Alkmaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen