El Ghazi heeft speech voorbereid voor bij Oranje

6 oktober 2015, 07:36

Anwar El Ghazi behoort voor de eerste keer tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal, waardoor hij aan een soort ontgroening bezig is. De twintigjarige vleugelaanvaller raadpleegde zijn ploeggenoten bij Ajax om informatie over de gang van zaken rond nieuwelingen bij Oranje in te winnen.

"Ik heb Kenny Tete en Jairo Riedewald gevraagd wat ik kon verwachten, want die waren hier al geweest", stelt El Ghazi in De Telegraaf. "Ze zeiden dat ik een speech moet geven en daar heb ik me op voorbereid. Ik vertel iets over mezelf. Dat lukt me wel", knipoogt de Ajacied in de ochtendkrant.

El Ghazi heeft een zure nasmaak overgehouden aan de met 1-2 verloren kraker tegen PSV van afgelopen zondag. "Bij Oranje wil ik het slechte gevoel van Ajax-PSV van me af voetballen. We hebben het als ploeg niet goed gedaan, maar ook over mijn eigen spel ben ik zeer ontevreden. Dat is echter voorbij. Dit is een nieuwe dag en ik focus me voor honderd procent op het Nederlands elftal. Ik vind het heel mooi om hier te zijn en heb er veel zin in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen