GAE beloont Dzepar voor stormachtige ontwikkeling

7 oktober 2015, 18:34

Go Ahead Eagles heeft haar vertrouwen uitgesproken in Orhan Dzepar. De club heeft het contract van de negentienjarige middenvelder opengebroken en verlengd, zo meldt het op de eigen website. Dzepar zette woensdag zijn krabbel onder een nieuw, vierjarig contract. "Een geweldig gevoel."

De Zutphenaar is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding en heeft zich de afgelopen tijd stormachtig ontwikkeld in Deventer. Hij kwam in de winterstop van vorig seizoen over van FC Zutphen A1 en is nu al een belangrijke schakel bij Go Ahead. "En nu dit contract. Ik ben er echt heel blij mee. Uit de looptijd spreekt veel vertrouwen. Nu kan ik echt full-time gaan doen waar ik blijkbaar goed in ben, haha! Hoe mijn familie reageerde? Ja, trots! Ze leven zo met mij mee", zegt hij met een glimlach.

Volgens Adrie Steenbergen, RvC-lid Technische Zaken, heeft Dzepar in korte tijd grote stappen gezet. "Eerst heeft hij in de A1 bevestigd dat hij een goede speler is; nu doet hij dat bij het eerste. Ook voor de club is het mooi dat we een talent als Orhan langer hebben vastgelegd. Wat dat betreft sluit deze contractverlenging naadloos aan bij de visie van de club: jonge jongens klaarstomen voor het profbestaan. Orhan is het bewijs dat de Voetbalopleiding van Go Ahead Eagles voor talenten de juiste keuze is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen