Ajax naast Cillessen ook zonder Milik en Serero

16 oktober 2015, 13:39

Jasper Cillessen is niet de enige speler van Ajax die komende zaterdag niet in actie kan komen in de pittige uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Naast de doelman moeten ook Arek Milik, Thulani Serero en Yaya Sanogo verstek laten gaan voor het treffen met de nummer drie van de Eredivisie in het vernieuwde Polman Stadion.

"Cillessen is er niet bij tegen Heracles, Milik en Serero ook niet", bevestigde coach Frank de Boer op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd in Almelo. Door de absentie van Cillessen krijgt reservekeeper Diederik Boer de kans onder de lat van Ajax. "Hij doet het goed en is een fantastische prof. Nu kan hij laten zien dat hij van veel waarde is", stelt De Boer.

Wel inzetbaar bij Ajax zijn Davy Klaassen en Viktor Fischer. "Met Klaassen en Fischer gaat het goed. Ze hebben een goede week achter de rug. Klaassen mag ook weer koppen", maakt De Boer duidelijk. Naast Milik kan hij in de spitspositie ook geen beroep doen op Sanogo. "Hij heeft met de groep meegetraind, misschien is hij volgende week weer inzetbaar", besluit De Boer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen