Go Ahead na vroege rode kaart onderuit bij Emmen

Ger
16 oktober 2015, 22:01

Go Ahead Eagles heeft in de Jupiler League nagelaten om de druk op koploper FC Volendam op te voeren. De nummer twee van de ranglijst ging onderuit bij middenmoter FC Emmen: 3-1. Door het verlies kunnen de Volendammers de voorsprong op Go Ahead zaterdag laten groeien tot zeven punten.

De ploeg uit Deventer speelde bijna de gehele wedstrijd met een man minder. Doelman Theo Zwarthoed kreeg al in de elfde minuut een rode kaart nadat hij buiten het strafschopgebied hands had gemaakt. Na bijna een half uur kwam Emmen op voorsprong dankzij een uithaal van Jurjan Mannes. Op aangeven van Raymond Gyasi zorgde Marnix Kolder voor de 2-0. Een trefzekere vrije trap van Leon de Kogel bracht Go Ahead vlak voor de pauze toch weer terug in de wedstrijd. Gaby Jallo en Marnix Kolder bezorgden Emmen in de tweede helft alsnog een ruime overwinning.

Nummer vier FC Eindhoven verloor op eigen veld van Helmond Sport: 1-4. Gyrano Kerk en Kevin Visser bezorgden de bezoekers in de eerste helft een 0-2 marge. Invaller Christopher-Massamba Mandiangu tekende na de hervatting voor de aansluitingstreffer, maar Gillian Justiana en Gevero Markiet schonken Eindhoven daarna toch de volle buit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen