Vlaar: "Natuurlijk teleurgesteld in 'nee' van Feyenoord"

20 oktober 2015, 19:31

Ron Vlaar vindt het jammer dat Feyenoord hem geen toestemming heeft gegeven om bij de club te herstellen van zijn knieblessure. De clubloze verdediger vond wel onderdak bij AZ, waar hij dinsdag zijn eerste training afwerkte. Vlaar begon zijn profloopbaan bij de Alkmaarse club en verkaste in januari 2006 naar Feyenoord. Daar bleef hij tot de zomer van 2012.

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld", zegt Vlaar tegen RTL Voetbal Inside. "Maar ik heb daar een vraag neergelegd en 'nee' is ook een antwoord. Dat moet ik respecteren en accepteren, dat is verder geen probleem. Natuurlijk had ik daar graag willen trainen, want mijn kinderen zijn daar ook. Het is jammer, want ik heb daar heel lang gespeeld. Of ik had verwacht mee te mogen trainen? Ik had het gehoopt, want dat was het meest praktisch en heb er altijd met veel plezier gevoetbald."

"Maar ik denk niet in problemen, maar in oplossingen", vervolgt Vlaar. Die vond hij bij AZ. "Het voelt hier heel prettig. Ik zag ook wat oude bekenden langs de lijn, dat is altijd leuk. Ik ben AZ dankbaar en heb er veel zin in. Toen ik hier vanmorgen heen ging, was ik niet zenuwachtig, maar ik voelde mij wel een beetje als een schooljongen in een nieuwe klas. Ik ben met open armen ontvangen en dat geeft een prettig gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen