Real Madrid blijft ook tegen Las Palmas ongeslagen

31 oktober 2015, 23:34

Real Madrid is ook na tien speeldagen nog ongeslagen in de Spaanse competitie. De formatie van coach Rafael Benitez zegevierde zaterdag in het eigen Estadio Santiago Bernabéu met 3-1 over laagvlieger Las Palmas. Alle doelpunten vielen al in de eerste helft.

Real Madrid stond al binnen veertien minuten met 2-0 voor, door doelpunten van Isco en Cristiano Ronaldo. Isco opende in de vierde minuut de score na een steekpass van Casemiro, die eigenlijk bedoeld leek voor Cristiano Ronaldo maar net voorbij ging aan de Portugees. Ronaldo tekende tien minuten later wel voor de 2-0, hij kopte raak uit een voorzet van Marcelo.

Hernán zorgde in de 38ste minuut met het hoofd namens Las Palmas voor de aansluitingstreffer, al duurde het niet lang voordat Real Madrid weer een marge van twee goals had. Jesé bracht in de 43ste minuut met een schot met rechts in de verre hoek de 3-1 op het bord. Dat was ook de eindstand.

Real Madrid komt door de overwinning op 24 punten, waarmee het bovenaan staat in de Spaanse competitie. FC Barcelona kan later op de avond weer op gelijke hoogte komen, daarvoor moeten de Catalanen de uitwedstrijd tegen Getafe omzetten in een zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen