Narsingh start bij PSV, Memphis en Blind in Man U-basis

25 november 2015, 19:53   Bijgewerkt: 25 november 2015, 20:58

Luciano Narsingh begon zaterdag tegen Willem II nog op de bank bij PSV, maar de bekritiseerde buitenspeler start vanavond (woensdag) in de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Manchester United wel in de basis. Bij PSV verschijnen ook Andrés Guardado en Héctor Moreno aan de aftrap. Bij de thuisploeg hebben Daley Blind en Memphis Depay net als afgelopen weekend een basisplaats.

Guardado was vanwege een blessure nog een twijfelgeval voor het uitduel, maar de belangrijke Mexicaan kan vanavond gewoon starten. Hij vormt samen met Jorrit Hendrix en Davy Pröpper het middenveld van de Eindhovenaren. Adam Maher begint op de bank bij de Eindhovenaren, net als Gaston Pereiro.

Bij Manchester United moesten Wayne Rooney en Anthony Martial zaterdag tegen Watford FC nog verstek laten gaan, maar het duo kan vanavond tegen PSV gewoon starten. De terugkeer van het tweetal gaat niet ten koste van Memphis, want ook hij heeft een basisplaats. De Nederlander staat op de vleugels bij de Engelse club, die bij een zege verzekerd is van overwintering in de Champions League. Daley Blind verschijnt ook aan de aftrap, hij speelt met Chris Smalling in het hart van de defensie. 

Opstellingen

Manchester United: De Gea; Darmian, Smalling, Rojo, Blind; Schweinsteiger, Schneiderlin; Lingard, Rooney, Memphis; Martial.

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Pröpper, Hendrix, Guardado; Narsingh, De Jong en Locadia. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen