Cocu geniet: "Had schoenen graag aangetrokken"

25 november 2015, 20:53

Het kriebelde voor aanvang van de wedstrijd van PSV tegen Manchester United in de Champions League weer even bij Phillip Cocu. De coach van de Eindhovenaren was onder de indruk van de omstandigheden op Old Trafford en had graag zelf meegedaan bij PSV.

"Ik had ze graag aangetrokken, mijn voetbalschoenen. Dit is genieten, hier ga je alleen maar beter van spelen", lachte de voormalig middenvelder voor aanvang van de wedstrijd in Manchester in gesprek met Ziggo Sport. Hij hoopt dat zijn spelers boven zichzelf kunnen uitstijgen in het grootste stadion van Engeland. "Als je in een ambiance als hier en op zo'n podium als vanavond kunt spelen, dan moet je alles geven wat je in je hebt en er van genieten."

"Ik verwacht dat wij in ieder geval durven voetballen en niet te veel indruk zijn van het stadion en de sfeer", vervolgde Cocu. "Dat zijn mooie bijzaken, maar we moeten er alles aan doen om een maximaal resultaat te halen. Dan kunnen we elkaar na negentig minuten aankijken en er vrede mee hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen