Pröpper geniet: "Fantastisch om op Old Trafford te spelen"

28 november 2015, 10:16

Davy Pröpper leeft zijn droom bij PSV. De middenvelder kwam afgelopen transferwindow over van Vitesse en heeft vanaf dag één basisplaats te pakken bij de regerend kampioen. Woensdag maakte hij bovendien een prima indruk in de uitwedstrijd tegen Manchester United (0-0) in de Champions League.

"Als team speelden we goed en dan ga je daarin mee", zegt Pröpper in De Telegraaf. De international genoot met volle teugen op Old Trafford. "Het is fantastisch om in zo'n stadion met die historie te spelen. Dat is echt gaaf." De middenvelder is een loopwonder in de Champions League, slechts twee spelers liepen meer kilometers in het miljoenenbal. "De afgelopen jaren ging me dat loopwerk ook gemakkelijk af, maar toen speelde ik natuurlijk geen Champions League. Nu ziet iedereen het."

De zomeraanwinst is blij met zijn basisplaats in Eindhoven, maar ziet ook nog verbeterpunten. "Misschien moet ik nog wat dominanter worden in balbezit en meer scoren. Ik wil dit seizoen richting de tien goals gaan. Dat is wel een doel voor mij. Ik werk ook hard aan mijn schoten. Ik kom nogal eens in schietpositie buiten de zestienmeter. Daar kan ik meer mee doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen