Van de Looi: "Verdiend punt voor FC Groningen"

Ger
10 december 2015, 22:47

FC Groningen sloot de campagne in de Europa League af met een doelpuntloze remise in de thuiswedstrijd tegen Sporting Braga. Trainer Erwin van de Looi vindt dat zijn ploeg terecht een punt pakte.

"Ik vond dat we prima aan deze wedstrijd begonnen en onze intenties ook duidelijk waren. We speelden om te winnen en hebben de eerste 65 minuten van de wedstrijd heel aardig gespeeld. We hebben kansen gekregen om te scoren en niet veel weggegeven in die fase", aldus Van de Looi op de clubwebsite. "In de laatste 25 minuten werden de afstanden tussen de linies grote. We hebben diverse corners weggegeven, maar hebben die fases overleefd. En het was in mijn ogen dan ook verdiend dat we een punt hebben behaald."

"Over deze wedstrijd ben ik 'half' tevreden, namelijk over het eerste deel van 65 minuten. Zoals in de vorige Europese wedstrijden bleek dat we de kansen niet vaak wisten te benutten. Op dit niveau moet je ze wel benutten om een rol te kunnen spelen. Braga geeft zelf normaal gesproken ook al weinig kansen weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen