Van Gaal gelooft geruchten over Mourinho niet

Jw
7 februari 2016, 10:28

Louis van Gaal denkt niet dat Manchester United achter zijn rug om praat met José Mourinho. De Nederlandse coach vindt dat er veel onzin wordt geschreven over zijn positie, die volgens Britse media intern onder druk zou staan.

"Er is zoveel onzin gecreëerd over mij. Ik geloof niet dat er al contact is gelegd tussen José Mourinho en Manchester United", zei Van Gaal in aanloop naar de topper tegen Chelsea tegenover Sky Sports. Mourinho wordt door fans en media gezien als mogelijke opvolger voor de 64-jarige Amsterdammer.

Van Gaal gelooft niet in de geruchten. "Ik kan me niet voorstellen dat het waar is, omdat ik heb gezien wat hier de afgelopen twee maanden is gebeurd. Het is wel erg moeilijk geweest voor mij, maar ook voor mijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en vrienden. Maar dat was in Spanje en Duitsland ook het geval. Zo zit de voetbalwereld tegenwoordig in elkaar", bekritiseert de voormalig bondscoach van Oranje nog maar eens de roddelpers.

Zelf twijfelt Van Gaal niet aan een verkeerde afloop in Manchester. "Ik heb nooit twijfels gehad. In Nederland zouden ze zeggen dat ik te arrogant ben om over mezelf te twijfelen", besloot hij met een knipoog.

Manchester United trapt vanmiddag om 17.00 uur op Stamford Bridge af tegen Chelsea. Bij de Londenaren is landgenoot Guus Hiddink op dit moment trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen