Cillessen blij met uitwerking gesprek met supporters

7 februari 2016, 17:21

Wegens ontevredenheid over en weer schoven Frank de Boer, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj, Mitchell Dijks en Jasper Cillessen deze week aan voor een gesprek met de supporters. De fans waren ontevreden wegens het vertoonde spel, de spelers gaven aan dat wegwerpgebaren en fluitconcerten een averechts effect hebben. Het gesprek heeft een goede invloed gehad, vindt Cillessen.

Cillessen zag dat een mix van strijd en dominantie de sleutel tot succes was tegen Feyenoord. "Ik ben blij met de overwinning en de manier waarop we gestreden hebben, al zaten er nog wel wat mindere dingen in die eruit moeten", blijft de keeper kritisch. "Maar ondanks die goal en de kans voor Tonny Vilhena hebben we weinig weggeven", vindt hij.

Ajax had een overwicht, Feyenoord loerde op de counter. "Zij zakten vrij ver in, ja. Ik had verwacht dat ze vol druk zouden zetten, maar dit maakte het voor ons juist wel wat makkelijker om te gaan voetballen. Dat hebben we vrij aardig gedaan. Als je naar de kansen krijgt dan was het gelijkwaardig, maar voetballend waren wij denk ik wat beter", aldus Cillessen.

Over de reeks van zes nederlegen van Feyenoord had Cillessen weinig te zeggen. "Ik kijk naar onszelf en het is voor ons lekker dat we de overwinning gepakt hebben. Maar Feyenoord zit in de hoek waar de klappen vallen, het zit ze niet mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen