West Ham knikkert Liverpool na verlenging uit FA Cup

9 februari 2016, 23:26   Bijgewerkt: 9 februari 2016, 23:39

Het FA Cup-avontuur van Liverpool is dinsdagavond op wrede wijze ten einde gekomen. Het duel tussen The Reds en West Ham United leek uit te monden in een strafschoppenserie, omdat er na 120 speelminuten een 1-1 stand op het scorebord stond. In de blessuretijd van de verlenging sleepte West Ham dankzij een rake kopbal echter een ticket voor de vijfde ronde in de wacht: 2-1. 

Beide ploegen speelden eind januari ook tegen elkaar in de FA Cup, maar omdat de wedstrijd in Liverpool in 0-0 eindigde, moest er vanavond een replay gespeeld worden. Ook in dit duel waren beide teams aan elkaar gewaagd, maar uiteindelijk trokken de Londenaren aan het langste eind. Verdediger Angelo Ogbonna was de gevierde man bij West Ham, hij kopte in de 120ste minuut de winnende goal achter Simon Mignolet.

Overigens keerde coach Jürgen Klopp terug op de bank van Liverpool, hij werd de afgelopen week geopereerd aan zijn blindedarm. Ook Daniel Sturridge maakte zijn opwachting. De door blessures geteisterde Engelsman kwam als invaller in het veld na twee maanden blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen