Van Wolfswinkel: "Van der Vaart beste speler van Betis"

18 februari 2016, 16:32   Bijgewerkt: 18 februari 2016, 18:24

Rafael van der Vaart zit bij Real Betis in een tamelijk uitzichtloze situatie, maar ploeggenoot Ricky van Wolfswinkel ziet desondanks perspectief voor de 33-jarige middenvelder. Volgens Van Wolfswinkel gaat Van der Vaart nog slagen bij de Spaanse laagvlieger.

Van der Vaart heeft dit seizoen pas twee keer in de basis gestaan en maakte vijf keer als invaller zijn opwachting. "Ik heb het gevoel dat hij nog een succes kan worden", spreekt Van Wolfswinkel op de website van zijn werkgever. "Hij is een bijzondere speler. Hij heeft veel kwaliteit en buitengewoon veel ervaring. Elk team heeft een speler als Rafa nodig. Als je het mij vraagt, is hij de beste speler bij onze club", looft Van Wolfswinkel zijn ploeggenoot.

Volgens de 27-jarige aanvaller hebben beide Nederlanders een goede klik in het veld. "We weten elkaar goed te vinden. Dat zag je wel in de bekerwedstrijd tegen Sporting Gijón. Hij gaf de pass en ik scoorde. Daar trainen we veel op. Ik zou het fijn vinden om vaker wedstrijden met hem te spelen, maar uiteindelijk is het de trainer die daarover beslist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen