Ibrahimovic: "Engelse clubs tonen interesse in me"

Jw
28 maart 2016, 19:32

Zlatan Ibrahimovic maakt voorlopig nog geen beslissing over zijn toekomst. De 34-jarige aanvaller is na dit seizoen transfervrij en daardoor wellicht de meest begeerde speler op de transfermarkt. De Zweedse ster verwacht een spectaculaire zomer.

Hoewel Ibrahimovic het nog niet heeft bevestigd, zal hij aankomende zomer Paris Saint Germain achter zich laten. Op sportief vlak lonkt de Premier League, waar hij nog graag eens furore wil maken. Hoewel Engelse clubs al gigantische bedragen betalen, zou op financieel vlak en transfer naar China of de Verenigde Staten de beste keuze zijn.

Ibrahimovic heeft besloten te wachten tot na dit seizoen. "Als alle kaarten op tafel liggen, komt vanzelf het moment dat ik moet weten wat ik wil. Dan zullen we ook zien wie ver wil gaan om me te halen. Het is als een huwelijk: beide partijen moet het net zo graag willen", ving Sky Sports op uit de mond van de oud-Ajacied.

Ibrahimovic speelt komende zomer ook nog het EK, waar hij als aanvoerder Zweden vertegenwoordigt. Kortom, het wordt een interessante zomer voor de gelouterde technicus. "Er gaat veel gebeuren in de zomer. Heb een beetje geduld en dan zullen jullie (journalisten, red.) genoeg hebben om over te schrijven. De toekomst ziet er goed uit."

Ibrahimovic is ondanks zijn 34-jarige leeftijd nog altijd niet versleten. De Zweed noteerde dit seizoen al 35 doelpunten in 40 wedstrijden en stelde met PSG bovendien al de landstitel veilig. Daarnaast is hij met de Franse topclub nog actief in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen