Galliani: "We staan gezamenlijk achter Mihajlovic"

8 april 2016, 09:42

Adriano Galliani, de directeur van AC Milan, ontkent dat Cristian Brocchi en Eusebio di Francesco in beeld zijn om de nieuwe coach te worden. De beleidsmaker schaart zich achter de huidige trainer Sinisa Mihajlovic, ook al vallen de resultaten de laatste weken tegen. Milan pakte in de laatste vier Serie A-duels slechts twee punten.

"We staan gezamenlijk achter Mihajlovic", zegt Galliani tegen Italiaanse media. "Hij is hier en heeft een contract voor twee seizoenen. We laten ons niet afleiden door de geruchten. Laat hem met rust zodat hij zijn werk kan doen. Het team staat ook absoluut nog achter hem. Na dertig jaar heb ik wel door wanneer de spelersgroep een coach wel of niet steunt. We moeten ons herpakken en weer goede resultaten gaan boeken."

Een verklaring voor de mindere resultaten heeft Galliani niet. "Na de winterstop hebben we vier wedstrijden gehad tegen ploegen die boven ons staan. We hebben gewonnen van Fiorentina en Inter en gelijkgespeeld tegen AS Roma en Napoli, maar tegen de clubs onder ons hebben we veel punten laten liggen", moppert Galliani. Milan verloor afgelopen weekend nog bij Atalanta Bergamo. "Na de vijf interlandbreaks hebben we in vijf duels slechts één punt gepakt."

"Vorig seizoen zeiden ze dat we zwak waren en lieten we punten liggen tegen de grote clubs, dit jaar is dat andersom", vervolgt Galliani. "Het is moeilijk te begrijpen. Er zijn spelers waarvan het publiek zegt dat ze niet goed genoeg zijn. Maar als ze vertrekken, dan doen ze het elders goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen