'Van Halst moet nieuw boegbeeld van Twente worden'

15 april 2016, 07:37   Bijgewerkt: 15 april 2016, 08:23

Jan van Halst is zeer nadrukkelijk in beeld als de nieuwe commercieel en technisch directeur bij FC Twente. De voormalig verdediger moet het nieuwe boegbeeld van de geplaagde club uit Enschede worden. Dat meldt TC Tubantia. Als de licentie van de Tukkers veiliggesteld is, dan wordt de aanstelling van de 46-jarige Hengeloër in kannen en kruiken gemaakt.

De supporters van Twente zullen de terugkeer van Van Halst toejuichen, aangezien de oud-verdediger een rijke historie heeft in Enschede. Tussen 1990 en 1999 kwam hij als speler tot 233 optredens in de Enschedese hoofdmacht en later was hij ook als manager algemene en commerciële zaken verbonden aan de eredivisionist. In 2011 stopte hij met deze functie, omdat hij in de clinch lag met toenmalig voorzitter Joop Munsterman.

Sinds Munsterman vertrokken is, werd er al veel geroepen om de rentree van Van Halst. De oud-prof was zelf al vaak op de club te vinden, om technische adviezen te geven. Nu hij ook technisch directeur wordt, komt hij boven Ted van Leeuwen te staan. De technisch manager heeft nog wel een doorlopend contract in de Grolsch Veste. Het lijkt erop dat interim-directeur Onno Jacobs na 1 mei ook nog in functie zal blijven.

Van Halst is nu nog werkzaam voor het bedrijf Lagardère Sports en is daarnaast tv-analyticus bij FOX Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen