Tuchel zoekt naar woorden na bizarre eliminatie

15 april 2016, 07:57

Thomas Tuchel heeft moeite om de pijnlijke nederlaag van Borussia Dortmund tegen Liverpool te verwerken. De trainer zat met zijn ploeg met een 1-3 voorsprong op rozen op Anfield Road, maar ging in de blessuretijd door een doelpunt van Dejan Lovren met 4-3 ten onder in de Beatles-stad.

"Ik kan het niet verklaren", stelt de verbouwereerde Tuchel na afloop. "Als ik dat zou kunnen, dan zou ik er iets logisch gebeurd zijn. Maar dat is niet het geval", aldus de keuzeheer van Dortmund. "Toen het 3-3 werd, ging iedereen er bij Liverpool in geloven. En met een sterk geloof kan je dit forceren. Wij hebben ons doel niet behaald, dat is zuur. We waren erg sterk in de eerste helft, maar verloren de controle. Ik weet niet waarom."

Tuchel toonde zich wel zeer sportief. "Als dit gebeurt, moet je een eervolle verliezer zijn en Liverpool met de overwinning feliciteren. Je moet je nederlaag nemen als een kampioen. Ik denk dat Liverpool het toernooi kan winnen, maar het kan me eigenlijk weinig meer schelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen