NAC in mei op trainingskamp bij Man City: "Fantastisch"

19 april 2016, 17:25

In aanloop naar de play-offs om promotie naar de Eredivisie laat NAC Breda niets aan het toeval over. De nummer drie van de Jupiler League gaat begin mei vier dagen op trainingskamp bij Manchester City, om zich optimaal voor te bereiden op de nacompetitie.

De selectie van NAC vertrekt op Hemelvaartsdag voor een vierdaags trainingskamp naar Manchester. Dit alles op uitnodiging van de Engelse topclub, die vorige week een samenwerkingsverband aanging met de club uit Brabant. "Iedereen die met de club meeleeft heeft er baat bij dat NAC de sprong naar de Eredivisie weer maakt", reageert NAC-directeur Hans Smulders op de website van de club. "Het is daarom fantastisch dat Manchester dit aanvoelt en ons hun uitstekende faciliteiten biedt in voorbereiding op de play-offs."

Ook coach Marinus Dijkhuizen is blij met de trip naar Engeland. "We moeten er met de technische staf voor zorgen dat ook de komende twee weken scherp naar wedstrijden wordt toegeleefd en dat er bij spelers de juiste mindset is om de zware taak in de nacompetitie te volbrengen. We doen er alles aan om de ploeg in mei op volle oorlogssterkte te hebben met een volledige focus op promotie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen