Bel Hassani neemt voorbeeld aan Strootman: "Ideale traject"

27 april 2016, 11:30

Illias Bel Hassani maar er geen geheim van dat hij na dit seizoen een stap hogerop wil maken. De middenvelder gooit hoge ogen bij Heracles Almelo. De 23-jarige dribbelaar richt zich echter eerst op het competitieslot met de Almeloërs.

Bel Hassani legde een contractaanbieding van Heracles naast zich neer. "Heracles heeft mij destijds uit de Eerste Divisie gehaald en altijd vertrouwen in me gehouden. Daar ben ik ze dankbaar voor. Maar Heracles heeft me ook gehaald met als doel om me uiteindelijk weer door te verkopen. Dit is het moment om de volgende stap te maken", vertelt Bel Hassani aan Voetbal International.

Een overstap naar het buitenland is vooralsnog niet aan de orde voor de oud-speler van Sparta Rotterdam. "Als mens en als voetballer ben ik voor mijn gevoel nog niet klaar voor het buitenland. Ik heb geen vrouw en geen kinderen. Als ik nu naar het buitenland ga, ben ik alleen. Hoe gaat het dan?"

"Kevin Strootman is voor mij het perfecte voorbeeld. Die jaar Sparta, een halfjaar FC Utrecht, twee jaar PSV en daarna naar AS Roma. Dat is het ideale traject. Maar pas na de competitie wil ik van mijn zaakwaarnemer namen horen. Eerst wil ik met Heracles geschiedenis schrijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen