Wenger hekelt rol Arsenal-fans in verloren titelstrijd

Ger
29 april 2016, 13:30

Arsene Wenger heeft een zeer slechte beurt gemaakt bij de supporters van Arsenal. De manager is met een opmerkelijke verklaring gekomen waarom hij ook dit seizoen met The Gunners naast de titel in de Premier League heeft gegrepen. In plaats van de oorzaak bij zichzelf of zijn spelers te zoeken, legt de Fransman de schuld bij de fans.

"We hebben het kampioenschap uit handen gegeven in de thuiswedstrijden tegen kleinere teams. Die duels speelden we onder moeilijke omstandigheden", aldus Wenger tijdens een persconferentie. "Ik kan de frustratie van de fans begrijpen, maar desondanks moeten ze wel ons team steunen. Als je deze ploeg een eerlijke kans wil geven, moeten supporters dan ook achter ons staan."

De uitlatingen van de coach zijn, niet geheel verrassend, zeer slecht gevallen bij de eigen achterban. Op sociale media krijgt Wenger er flink van langs. Rondom het thuisduel met Norwich City van zaterdagavond staan al grootschalige protesten gepland. Arsenal bezet momenteel de vierde plaats op de ranglijst.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen