Wenger snapt protesten: "Ergernis en frustratie"

30 april 2016, 22:10

Arsenal won zaterdag met 1-0 van Norwich City, maar de overwinning van The Gunners werd overschaduwd door de protesten van de fans. Met pamfletten ('Time for change'), spandoeken en gezang maakte de aanhang van de Noord-Londense topclub kenbaar dat ze zeer ontevreden zijn over het feit dat Arsenal al jaren niet meer kan meedoen om de landstitel.

Manager Arsene Wenger baalt flink van de protesten en de kritiek van de fans. "We waren er al door gewaarschuwd. Ik wil de fans altijd blij maken. Het spijt me als ik dat niet voor elkaar krijg. Dat zorgt voor ergernis en frustratie. Ik heb veel respect voor deze club en geef altijd alles. Ik wil de mensen gelukkig maken", stelt de Fransman.

"Het is onze taak om het zo goed mogelijk te doen", vervolgt Wenger. "We hoopten allemaal dat we dit seizoen kampioen konden worden. Dat is niet gelukt en dat zorgt voor frustraties. Ik deel dit gevoel. Het doel is om sterker terug te komen en om voor het volgende seizoen te doen wat nodig is. In de laatste drie jaar is deze club al vooruit gegaan", vindt de Franse manager.

Wenger staat al sinds 1996 aan het roer bij Arsenal. In het seizoen 2003/2004 kroonde hij zich voor het laatst kampioen met de voetbalreus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen