FC Groningen maakt staf rond met Groninger en Hoekstra

3 mei 2016, 13:09

FC Groningen heeft de technische staf voor komend seizoen rond. In een eerder stadium werd Ernest Faber al aangesteld als eindverantwoordelijke, nu hebben Marcel Groninger en Peter Hoekstra overeenstemming bereikt met de club. Zij zullen Faber de komende twee seizoenen assisteren, zo valt te lezen op de clubwebsite.

Groninger behoort dit seizoen al tot de technische staf van Groningen. Hij is momenteel tweede assistent en schuift na de zomer een plekje op in de hiërarchie. Zijn nieuwe functie is niet langer te combineren met het hoofdtrainerschap bij Topklasser HHC Hardenberg, waarmee hij dit seizoen de kwartfinale van de KNVB Beker bereikte.

Hoekstra gaat de rol van tweede assistent vervullen. Hij speelde in zijn actieve carrière onder meer voor Ajax en PSV en is vijfvoudig international. Hij is al sinds 2005/2006 aan Groningen verbonden als jeugdtrainer. Eerst bij de D2, de afgelopen seizoenen als hoofdtrainer van FC Groningen A1. In een ver verleden speelde Hoekstra samen met Faber bij PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen