Naam van Janssen duikt op in Engels geruchtencircuit

6 mei 2016, 09:39

Natuurlijk kunnen geruchten in Engelse media vaak met een korreltje zout genomen worden, maar toch is het interessant dat de naam van Vincent Janssen in één adem genoemd wordt met Arsenal. De goaltjesdief van AZ staat op het lijstje bij Arsenal, als we de Engelse krant The Mirror moeten geloven.

De 26 doelpunten van Janssen in 33 wedstrijden in de Eredivisie zouden niet onopgemerkt zijn gebleven bij de scouts van Arsenal, die de 21-jarige spits van AZ al meerdere malen bekeken zouden hebben. Manager Arsene Wenger is naar verluidt gecharmeerd van de kersverse Oranje-internationals.

Er wordt gezegd dat Arsenal voor veel veranderingen staat en op zoek is naar een nieuwe spits. De namen van Mauro Icardi (Internazionale) en Alvaro Morata (Juventus) circuleren ook in Noord-Londen. Ook N'Golo Kanté (Leicester City) en Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach) worden genoemd.

Janssen staat nog tot medio 2019 onder contract bij AZ, dat zodoende een enorm geldbedrag kan vragen voor de doorgebroken spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen