Groningen heeft het in eigen hand tegen zorgeloos Heracles

6 mei 2016, 16:02

Het treffen tussen FC Groningen en Heracles Almelo in de Euroborg is zondag een wedstrijd tussen een ploeg die al zeker is van de play-offs om Europees voetbal (Heracles) en een ploeg die nog volop strijdt om deelname aan dit 'toetje' (Groningen). Scheidsrechter Pieter Vink fluit zondagmiddag om 14.30 uur voor de aftrap van het duel in Groningen.

Groningen wil goede eindsprint

Michael de Leeuw, die misschien zijn laatste duel voor Groningen speelt, heeft er vertrouwen in. "Ik heb het gevoel dat wij de play-offs gaan halen en dus denk ik niet dat het zondag mijn laatste wedstrijd voor FC Groningen is. We zitten in een goede fase en ik verwacht dat we het niet weggeven. We moeten winnen, want we willen niet afhankelijk zijn van de uitslagen op andere velden. Heracles kan vrijuit voetballen, maar zullen ook willen winnen om met een goed gevoel de play-offs in te gaan. We hebben al vier seizoenen een goede eindsprint en dit jaar weer. Laten we hopen dat deze sprint nog even doorgaat."

Heracles mikt op voortzetting ongeslagen reeks

Heracles-coach John Stegeman, die vrijdag naast de Rinus Michels Award voor de beste trainer greep, kan tegen Groningen geen beroep doen op Dario Vujicevic (lies/buikwand), Gonzalo Garcia (knie) en Bas Sibum (voet, wel weer trainingsfit). Wout Weghorst geldt wegens ziekte als een twijfelgeval voor de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen.

[photo,94565,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen