Excelsior kan zich handhaven op visite bij Cambuur

6 mei 2016, 17:13

Excelsior kan zich komende zondag verzekeren van nog een jaar eredivisievoetbal. Als de Rotterdammers op bezoek bij het al gedegradeerde SC Cambuur drie punten pakken, dan is handhaving een feit. Bij puntenverlies zijn ze afhankelijk van het resultaat van concurrent Willem II in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Groenendijk: "We moeten messcherp zijn"

Groenendijk heeft op basis van de laatste weken vertrouwen. "Uit de laatste vijf thuiswedstrijden hebben we acht punten behaald tegen teams die allemaal strijden om een play-offticket voor Europees voetbal. We hebben dus laten zien dat we het kunnen, maar nu moeten we er ook echt staan als het moet. We zullen agressief en goed uit de startblokken moeten komen. Alles wat we doen moet energiek en levendig zijn, zowel met of zonder bal", aldus Groenendijk, die niet kan beschikken over Alessandro Damen, Filip Kurto en Danilho Doekhi. Bas Kuipers is wel weer inzetbaar, terwijl Jurgen Mattheij terugkeert van een schorsing.

Cambuur gaat geen cadeautjes uitdelen

Gevraagd naar de doelen voor komend seizoen, antwoordt Keizer: "Het is nu nog te vroeg om hier echt diep op in te gaan, maar een club als Cambuur hoort in de Jupiler League altijd in de top mee te doen. Wat de top is? Voor mij is dat de top-drie. Maar alles heeft natuurlijk ook met de selectie te maken. Wie gaan er weg en wat komt er bij? Daar zijn we achter de schermen al druk mee aan de slag, maar we zullen ook geduld moeten hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen