Ajax-aanvoerder Klaassen: "Compleet mislukt seizoen"

Ger
8 mei 2016, 17:52   Bijgewerkt: 9 mei 2016, 09:11

Aanvoerder Davy Klaassen had er geen rekening mee gehouden dat Ajax de landstitel op de slotdag van de Eredivisie nog zou verliezen. Door een 1-1 gelijkspel bij het laaggeklasseerde De Graafschap zagen de Amsterdammers rivaal PSV uiteindelijk met de schaal aan de haal gaan.

"Normaal gesproken denk je als je kampioen kunt worden tegen De Graafschap 'dat moet wel lukken'. Maar hoe verder we in de wedstrijd kwamen, hoe moeilijker het werd", verwijst Klaassen tegenover AT5 naar de 1-1. "Als je ziet hoe we het einde van de eerste helft speelden, we vergaten gewoon te scoren. Het was geen geweldige wedstrijd, maar ik denk niet dat het overmoed was. Het seizoen is nu eigenlijk voor niks geweest. Compleet mislukt."

"Ik ben boos en teleurgesteld. Meer kan ik er niet van maken. Ik vond ons niet laks, maar de ballen gingen er gewoon niet in", baalt de middenvelder. "Zolang we 1-0 voor stonden dacht ik dat het goed ging komen. We hadden veel kansen. Maar ik zat er zelf in de tweede helft ook niet lekker in. Ik weet niet hoe dat kwam."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen