"Zou het logisch vinden als De Boer weggaat bij Ajax"

9 mei 2016, 13:27

Willem van Hanegem zag zich zondag een enorm drama ontvouwen voor Ajax. Door een 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen De Graafschap en een 1-3 overwinning van PSV bij PEC Zwolle werd het titelfeest niet in Amsterdam, maar in Eindhoven gevierd. Van Hanegem zag dat het veel pijn deed bij Frank de Boer.

"Ik vind het logisch dat Frank de Boer na afloop kapot was. Dit gun je niemand", zegt Van Hanegem in zijn column in het AD. Hij weet dat de toekomst van De Boer bij Ajax nog onzeker is. "Ik zou het wel logisch vinden als hij weggaat bij Ajax. Maar dat heeft met het missen van het kampioenschap niets te maken. Ajax heeft niet veel oudere spelers die je kunt vervangen. Dus zou De Boer weer met dezelfde spelers te maken krijgen, en andersom ook."

Van Hanegem is benieuwd hoe de toekomst van De Boer eruitziet. "Het is onzin om te stellen dat De Boer alleen genoegen zou moeten nemen met een club als Barcelona, Real Madrid en Manchester City. Het is moeilijk om bij zulke ploegen terecht te komen. Daar spelen zakelijke belangen een grote rol. Maar je hebt daaronder ook mooie clubs. Zoals Villarreal, Celta de Vigo en Southampton, waar Koeman is terechtgekomen. Hij eindigt in Engeland bij de top-7, en dat is een aansprekende prestatie", schetst Van Hanegem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen