Swart baalt enorm: "Hoop dat De Graafschap eruit vliegt"

9 mei 2016, 21:29

Ajax-icoon Sjaak Swart kan nog altijd niet geloven dat Ajax op de slotdag van de Eredivisie de titel heeft verspeeld. De 77-jarige oud-speler van de club baalt ontzettend van de bizarre apotheose in de Eredivisie, die zijn club de kop kostte.

Swart zag dat De Graafschap zondagmiddag volle bak ging tegen Ajax. "Ik hoop dat De Graafschap eruit vliegt'', reageert de oud-aanvaller daags na het drama in de YouTube-video Alles op Swart. "Ik hoop dat ze zoveel gegeven hebben dat ze niet meer kunnen lopen vrijdag! Als ik De Graafschap zag juichen na afloop… alsof ze wereldkampioen zijn geworden, die gekken! Het leek PSV 2 wel."

Het verbaasde Swart dat er bij andere clubs op tribunes ook gejuicht werd omdat PSV en niet Ajax de titel greep. "Iedereen is tegen Ajax. Als je in die andere stadions ziet hoe ze juichen als Ajax punten verspeelt, dat is toch belachelijk? Dat is Nederland. Ongelooflijk, echt! Meneer Luuk de Jong heeft nu babbels, maar normaal gesproken moet Ajax gewoon kampioen worden. Wat lullen ze nou, dat ze zo goed zijn daar in Eindhoven? Ajax is en blijft de mooiste club van Nederland."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen