Groningen gewaarschuwd voor 'iets ander' Heracles

11 mei 2016, 14:59

Het was al een tijdje duidelijk dat Heracles Almelo zou deelnemen aan de play-offs om Europees voetbal en donderdagavond is het zover: dan begint het tweeluik met FC Groningen. De Heraclieden spelen eerst uit (aanvang 18.30 uur) en ontvangen de bekerwinnaar van vorig jaar vervolgens op zondag in het eigen Polman Stadion.

Iliass Bel Hassani en Robin Gosens zijn wegens een schorsing niet beschikbaar bij Heracles, waar Dario Vujicevic en Gonzalo Garcia-Garcia nog ontbreken door blessures. Wout Weghorst is wel terug. "We moeten een aantal spelers missen vanwege een schorsing en ik heb afgelopen weekend een paar mensen rust gegeven. Er zal dus wel een iets ander Heracles in het veld komen", zegt trainer John Stegeman op de clubwebsite.

De Heracles-trainer hult zich nog in nevelen over de opstelling in de Euroborg. "We borduren voort op waar we dit seizoen goed in zijn geweest. We moeten alleen nauwkeuriger worden in de eindfase, daar lagen zondag mogelijkheden. We kijken van wedstrijd naar wedstrijd, dat hebben we het hele jaar gedaan. Deze is nu de belangrijkste, en dan kijken we weer verder. In de play-offs zitten allemaal goede ploegen, het maakt dus niet uit tegen wie je speelt. Het is toevallig dat we nu binnen een week drie keer tegen Groningen spelen", besluit Stegeman.

Afgelopen zondag won Groningen op de slotdag van het eredivisieseizoen met 2-1 van Heracles.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen