Klaassen: "De Boer is heel belangrijk voor me geweest"

12 mei 2016, 14:46

Davy Klaassen betreurt het feit dat Frank de Boer vanaf volgend seizoen niet meer de trainer van Ajax zal zijn. De aanvoerder van de Amsterdamse club speelde maar liefst zeven jaar onder de hoede van de oefenmeester, waardoor hij toch wel een aparte smaak in de mond overhoudt aan het vertrek van De Boer.

Een grote verrassing is het niet voor Klaassen, maar toch voelt het apart voor de captain. "Het zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen, maar toen het nieuws definitief werd gebracht, was dat toch wel even gek", zegt de middenvelder op de website van Ajax. Donderdagochtend lichtte De Boer de spelersgroep in. "Frank vertelde ons dat hij een hele mooie tijd heeft gehad bij de club. Hij heeft veel mooie dingen meegemaakt en is nu toe aan een nieuwe stap."

Na zeven jaar krijgt Klaassen dus te maken met een andere keuzeheer. "Ja, dat wordt wel even wennen. Frank is heel belangrijk voor me geweest. Bij de A1 en daarna ook bij het eerste. Hij heeft altijd veel vertrouwen in me gehad en gaf me al snel veel verantwoordelijkheden. Daar ben ik door gegroeid."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen