Man United verheugd met ontwikkeling van talenten

13 mei 2016, 14:39

In plaats van zich bij de presentatie van de kwartaalcijfers kritisch te buigen over de positie van Louis van Gaal, benadrukte Ed Woodward dat hij het mooi vindt dat er veel jonge spelers volop in ontwikkeling zijn bij Manchester United. De clubeigenaar deelde daarmee een compliment uit aan de Nederlandse manager.

Man United maakte een kwartaalomzet van meer dan 144 miljoen euro, maar Woodward had het vooral over de ontwikkeling van de talenten bij de Engelse topclub. "De conclusie na dit seizoen is dat het weer duidelijk is geworden waarom de Premier League zo populair is in de wereld", doelt de clubeigenaar op de verrassende eindstand, met Leicester City als kampioen.

"Voor onszelf geldt dat we verheugd zijn met het doorbreken van een nieuwe groep van veelbelovende jonge spelers. Het onderstreept onze traditie in het ontwikkelen van spelers", aldus Woodward, die waarschijnlijk volgend seizoen geen Champions League-voetbal kan zien op Old Trafford. "Maar we kijken uit naar de finale van de FA Cup-finale. Het voor de twaalfde keer winnen van deze prijs zou speciaal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen