Duidelijk doel voor Heracles: "We moeten winnen"

14 mei 2016, 13:16

Voor Heracles Almelo is het doel voor de return tegen FC Groningen in de play-offs zondagmiddag duidelijk: winnen. Bij ieder ander resultaat is de ploeg van John Stegeman uitgeschakeld in de strijd om een Europees ticket. De oefenmeester kijkt met een goed gevoel vooruit naar de wedstrijd in Almelo.

Het heenduel eindigde donderdag in een 2-1 zege voor Groningen, waardoor Heracles zondag in eigen huis moet zegevieren. "We moeten winnen, er is geen andere remedie. We spelen elke wedstrijd om te winnen, dus zondag uiteraard ook", spreekt Stegeman klare taal op de website van Heracles. "De opdracht is bekend, de missie is bekend, dus daar gaan we een aantal scenario's op bedenken. We zullen de balans opmaken hoe we ervoor staan en wie er in aanmerking komen om te spelen."

In de return kunnen Iliass Bel Hassani en Robin Gosens weer spelen, zij ontbraken donderdag nog. "Het is prettig dat Iliass en Robin er weer bij zijn", vindt Stegeman. "Normaliter zijn dit basisspelers dus het is prettig dat we ze weer tot onze beschikking hebben. Voor het team en de vastigheden die we hebben is het een goede zaak."

Achter de naam van aanvoerder Mark-Jan Fledderus staat nog een vraagteken bij Heracles.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen