Naam van Milik circuleert bij grote buitenlandse clubs

17 mei 2016, 07:36

Hij begon dit seizoen zonder al te veel vertrouwen en moest duidelijk even wennen bij Ajax, maar Arek Milik heeft zich met 21 eredivisiedoelpunten vervolgens flink in de kijker gespeeld bij de topclub uit Amsterdam. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij diverse clubs uit het buitenland.

Milik kan namelijk rekenen op veel interesse van buitenlandse clubs, zo meldt De Telegraaf. De ochtendkrant meldt dat er vooral belangstelling is vanuit Italië. Lazio Roma zou al bij Ajax hebben aangeklopt voor de Poolse spits. Ook Leicester City, de sensationele kampioen van Engeland, gooide een lijntje uit naar de linkspoot.

Ajax hoopt Milik te behouden en wil - als het überhaupt al gaat onderhandelen met andere clubs - eerst een andere spits aantrekken. Toch lijkt de Amsterdamse clubs biedingen van tussen de vijftien en twintig miljoen euro niet af te kunnen slaan. Klaas-Jan Huntelaar geldt bij Ajax nog steeds als de topkandidaat om de voorste linie te versterken.

Milik krijgt komende zomer op het EK 2016 in Frankrijk de kans om nog meer te overtuigen van zijn kunnen. Met Polen treedt de goaltjesdief dan aan tegen Duitsland, Noord-Ierland en Oekraïne.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen